Archieffoto ter illustratie.
Archieffoto ter illustratie. Theo Beumer

Organisatie Edese Heideweek op zoek naar nieuwe penningmeester

25 maart 2024 om 13:53 Evenementen Heideweek

EDE De organisatie van de Heideweek is op zoek naar een penningmeester met een zogenaamd ‘paars hart’. ,,We zijn op zoek naar iemand die gedreven te werk gaat en financieel verantwoordelijk is”, laat de stichting weten. 

De penningmeester vormt samen met de secretaris en de voorzitter het dagelijks bestuur van de stichting. Wie deze rol bekleedt, beheert de financiële middelen van de stichting, stelt budgetten op, bewaakt de financiële voortgang en rapporteert aan het bestuur. Bovendien is diegene verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met de diverse stakeholders om de financiële gezondheid van de Heideweek te waarborgen. Naar verwachting is de penningmeester 6 tot 8 uur per maand op vrijwillige basis met de Heideweek bezig, naast de week in augustus.

Volg het laatste nieuws over de Heideweek in ons dossier.

,,Stichting Heideweek Ede is de kracht achter de welbekende paarse laatste week van augustus. Met behulp van heel veel vrijwilligers worden er een week lang zo’n 60 evenementen georganiseerd voor jong en oud. Het zijn gratis evenementen zodat iedereen kan meegenieten. Of je nu uitbundig meedoet of stilletjes geniet, Stichting Heideweek Ede zet alles op alles om ieder jaar weer een prachtige paarse Heideweek te organiseren’’, meldt de organisatie.

Meer informatie over de vacature is te vinden op de website van de Heideweek.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie